Ihan pakko oli jatkaa vielä näiden kutomiskokeilujen kanssa. Ensinnäkin villapuserokuteita oli vielä epämääräisiä pätkiä jäljellä enkä niille pätkille muutakaan käyttötarkoitusta keksinyt. Ainakin yksi pannunalusta näistä vielä tuli. Musta villalanka pääsi loppumaan, joten kokeilin tähän punaista. Jonkin verran punainen näkyi villapaitakuteiden välistä, mutta yllättävän vähän. Täytyy sitten katsoa millaiset siksakit ompelee kuteiden reunaan ennenkuin alkaa leikata päivä auki. Purkaantuminen voi muuten olla todennäköistä. Ja vieläkin jäi villapaita kuteita.

uudet2.jpg

Seuraavana kaivoin esiin kirjavaa villalankaa. Tämäkin löytyi äidin kätköistä samoin kuin lila mohairlanka. Tästä tuli vähän psykedeelinen esitys, mutta ajattelin kokeilla tehdä tästä pussukan iPadille. Valmiin työn leveys on 23 cm, mutta se ei ihan riitä tabletille pituussuunnassa, joten kudoin tästä nyt sitten ainakin 60 cm pätkän.

uudet3.jpg

Ehkä tuli vähän liian levoton, mutta josko se jollekin kelpaisi.

uudet5.jpg

Ja viime yönä, kun täydenkuun takia valvoin 4:30 alkaen aamupuuron keittoon, mietin millaistahan kutelmaa tulisi ruskeasta koristelangasta, jota toin joskus Turkista. Yhteen pipoon olen sitä käyttänyt, mutta muuten keriä taitaa olla vielä useampia jäljellä. Kudoin tästä pelkkää palttinaa, koska langan hapsut muodostivat jo itsessään satunnaista kuviota.

uudet7.jpg

Josko tästäkin tekisi sitten tablettipussukan? Voisi tulla aika makeaa vaatekangasta; joku jakku esimerkiksi. Täytyypä katsahtaa, jos olisi leveämpää lointa tarjolla siihen tarkotukseen. En vaan tiedä miten tuollaisesta voisi leikata mitään kaavojen mukaista. Taitaisi purkaantua heti jos ei huolittelisi reunoja ennen leikkaamista.

uudet8.jpg

Ehkä vielä sunnuntaina kokeilen jotain muuta, mutta sitten täytyy jo rauhoittua joulukortteja tekemään. Varasin kyllä jo kangaspuut uudeksi vuodeksi. Kirkonkaarta tai luostarinikkunaa olisi tulossa seuraavaksi.