Eilen ei mennyt matonkudonnassa kaikki ihan putkeen. Kun siirtelin jo kudottua mattoa tukille huomasin, että alkuviikon innostuksessa olin kämmännyt ensimmäisessä kuviossa. Siinä kohdassa kun olisi pitänyt painella palttinaosuudessa 2-poljinta, olen painanut 1-poljinta. Ihmettelin, kun näytti niin paksulta kude, mutta tuo olikin oikea syy. Argh! En ruvennut purkamaan ½ metrin uurastustani. Yritän jälkikäteen ottaa pois pieleen menneen kierroksen ja pujottaa kuteen uudelleen. Mahtaakohan olla tuhoon tuomittu yritys?

matto2.jpg

Toisen kämmin tajusin illalla klo 21 aikoihin, kun aloin siivota paikkoja. Vaikka kuinka sitä katsoo koko ajan omaa työtään, en silti tajunnut, että palkin loppuosassa on muutama kierros väärän levysenä.

matto9.jpg

Päädyin purkamaan yläosan ja ihan hyvä niin. Tuo alaosan yhden rivin väärän polkaisun tajusin vasta sitten kun yläosa oli korjattu, enkä enää jaksanut ruveta sitä korjaamaan. Olkoon, toivottavasti nurjalla puolellakaan ei erotu liian selvästi.

matto10.jpg

Eilen sain kudottua monta erilaista kuviokertaa sini-keltaisilla kuteilla.

matto4.jpg

Toiselta puolesta tulos oli aina vähän eri näköinen:

matto8.jpg

matto12.jpg

matto11.jpg

Tänään pääsin kutomaan vain tunniksi ja sain aikaiseksi tämä Heja Sverige osuuden. Huomenna muttuu vaihtuu keltaiset ruudut punaisiin ja pääsen maton loppuosaan. 2/3-osaa on nyt kudottu.

matto13.jpg